Zamestnanci trnavského Arcibiskupského úradu boli na teambuildingu v Jelke

JELKA 13. septembra 2022 - V piatok 9. septembra zamestnanci Arcibiskupského úradu v Trnave vymenili svoje kancelárie, kuchyne, chodby a ostatné priestory za vodný svet - splav Malého Dunaja v Jelke.

Teambuilding zamestnancom Arcibiskupského úradu v Trnave pripravil generálny vikár Róbert Kiss. Deň začali svätou omšou ešte v Trnave, v arcibiskupskej Kaplnke povýšenia Svätého kríža. Trnavský arcibiskup Ján Orosch ich s úsmevom požehnal a vyprevadil srdečným prianím, aby prežili spoločne požehnaný deň a otcovsky dodal, aby sa všetci šťastne vrátili, nakoľko otec vikár Róbert pozná všetky zákutia tohto vodného kanála.
 
Slová požehnania od trnavského arcibiskupa sa naplnili a zamestnanci prežili krásny Bohom darovaný deň, kde otestovali hranice ich odvahy i strachu, spoluprácu a vytrvalosť pri pádlovaní kanoe, vychutnali si ticho a nádheru Božej prírody, obohatili sa vzájomnými rozhovormi i návštevou mamičky otca vikára Róberta. Nechýbal ani dobrý obed s kulinárstvom miestnej reštaurácie a doplnili si aj vedomosti o vodnom kolovom mlyne v skanzene Jelka.
 
Zamestnanci Arcibiskupského úradu sa do Trnavy vrátili nadšení, pretože mohli Boha osláviť vo všetkom krásnom, čo im v ten deň ponúkol. Svoje poďakovanie na záver cesty smerovali aj k otcovi vikárovi Róbertovi, ktorý sa podujal na prípravu a organizáciu výletu.
 
TO ABU informovala sestra Samuela Sarnecká SCSC
 
facebook sharing button Zdieľaj
Zamestnanci trnavského Arcibiskupského úradu boli na teambuildingu v Jelke

Zamestnanci trnavského Arcibiskupského úradu si urobili teambuilding v Jelke. (Foto: Róbert Kiss)

NOVINKY