V Trnave sa už po deviaty krát uskutoční Deň rodiny

TRNAVA 14. mája 2018 - Tento rok už po deviaty krát uskutoční podujatie pre deti a celé rodiny pod názvom Deň rodiny. Podujatie sa realizuje na základe medzinárodného dňa rodiny, ktorý je 15. mája. Preto všetky rodiny s deťmi môžu byť účastné na celoslovenskom podujatí Deň rodiny, ktorého organizátorom je Centrum pomoci pre rodinu v spolupráci s Mestom Trnava. Uskutoční sa v nedeľu 20. mája za každého počasia.

Centrum pomoci pre rodinu pozýva pripomenúť si Deň rodiny na spoločnej svätej omši o 11:00 h u jezuitov, ktorá je pravidelne venovaná rodinám s deťmi. Zábavno-kultúrne podujatie sa začne o 15:00 h v Mariánskej sále - vstup z Františkánskej ulice. V kultúrnom programe vystúpi divadlo KaSia s programom pre deti pod názvom zajko Fajko a hadík Vadík, ďalej vystúpi Michal Figura s kúzelnou fyzikou, a nebudú chýbať ani detské vystúpenia známych trnavských súborov Alegria, Candy klub a Styleunits.
 
Na nádvorí pred Mariánskou sálou bude pripravený sprievodný program pre deti a celé rodiny. Nebudú chýbať nafukovacie atrakcie, vozenie detí na koníkoch spolu s vystúpením koníkov, maľovanie na tvár, fotokútik a iné zaujímavé aktivity. V sprievodnom programe sa budú prezentovať neziskové organizácie, ktoré zameriavajú svoju činnosť na pomoc rodinám. Podujatie finančne podporuje Trnavský samosprávny kraj. Deň rodiny bude trvať až do 19:00 h.
 
TO ABU informoval Michal Lipovský
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Trnave sa už po deviaty krát uskutoční Deň rodiny

Plagát k podujatiu Deň rodiny 2018. (Zdroj foto: cppr.sk)

NOVINKY