V Piešťanoch deti privítali Ježiška jasličkovou slávnosťou

PIEŠŤANY 3. januára 2019 - V utorok 25. decembra 2018 vo farskom Kostole sv. Štefana, kráľa v Piešťanoch bolo mimoriadne živo. Deti privítali narodenie Ježiša Krista jasličkovou slávnosťou, v ktorej betlehemskí pastieri išli hľadať novonarodeného Spasiteľa.

Deti privítali narodenie Ježiša Krista jasličkovou slávnosťou, v ktorej betlehemskí pastieri išli hľadať novonarodeného Spasiteľa. Nedočkavý Tomáš ho však išiel hľadať sám, ale zablúdil. Spoločenstvo pastierov si navzájom v hľadaní slúžilo a pomáhalo. Keď ho našli, chceli to zvestovať celému svetu. Ale aj sám Ježiš ich hľadal a dal sa im spoznať. Hľadal aj Tomáša, ale toho musel hľadať oveľa dlhšie. Posolstvom vianočného príbehu bola myšlienka, že Ježiš  hľadá každého z nás. Otvoríme mu srdce? Jasličkovú pobožnosť s názvom Cesta k Dieťaťu stvárnili žiaci Cirkevnej spojenej školy pod vedením Školských sestier de Notre Dame v Piešťanoch.  Bola vysielaná naživo online na portáli piešťanských novín: https://www.pnky.sk/aktuality/deti-privitali-jeziska-jaslickovou-slavnostou/.
 
TO ABU informovala sestra Katarína Hušlová ŠSND
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Piešťanoch deti privítali Ježiška jasličkovou slávnosťou

Deti v Piešťanoch privítali narodenie Ježiša Krista jasličkovou slávnosťou, v ktorej betlehemskí pastieri išli hľadať novonarodeného Spasiteľa. (Foto: PNky/Tomáš Hudcovič)

NOVINKY