V Hájičku sa opäť konala mesačná adorácia spojená s filmom

TRSTÍN 30. júla 2022 - V Hájičku v Kostole Sedembolestnej Panny Márie sa v sobotu 23. júla vo večerných hodinách stretli veriaci pri pravidelnej mesačnej adorácii.

Veriaci z Trstína a širšieho okolia sa od 20.00 modlili slovom, spevom a hrou na gitare za všetkých ľudí, ktorí hľadajú dialóg v Cirkvi a v celej spoločnosti. V tichej, ale aj moderovanej modlitbe zaznela vďačnosť za čas adorácie a túžba po intenzívnejšej blízkosti s Pánom. Spolu s vdp. Milanom Červeňanským, farárom zo Smoleníc, prosili veriaci o živé slovo do každého dialógu, o dôveru a otvorenosť láske a pravde a o život z Ducha Svätého. Po adorácii nasledoval o 21.15 filmový večer pod holým nebom. Tentoraz sa premietal film Farár u sv. Dominika (USA, 126 min, r. 1944).
 
Na ďalšiu letnú adoráciu v Hájičku spojenú s premietaním filmu sú pozvaní všetci ľudia dobrej vôle už 13. augusta. Adorácia bude v rámci slávenia najstaršieho mariánskeho sviatku Nanebovzatia Panny Márie, ktorá je tradične spojená s púťou, adoráciou a slávnostnou svätou omšou.
 
Bližšie informácie ohľadom pravidelných večerných adorácií sú zverejňované na facebookovej stránke Domu Pútnika v Trstíne.
 
TO ABU informovala Jana Kovács
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Hájičku sa opäť konala mesačná adorácia spojená s filmom

Spolu s vdp. Milanom Červeňanským, farárom zo Smoleníc, prosili veriaci o živé slovo do každého dialógu, o dôveru a otvorenosť láske a pravde a o život z Ducha Svätého. (Foto: Jana Kovács)

NOVINKY