V Dubovanoch si pripravili Deň rodiny

DUBOVANY 4. septembra 2017 - V utorok 29. augusta prežila farnosť Veľké Kostoľany vo svojich dvoch filiálkach Dubovany a Pečeňady Deň rodiny.

"Bolo to úžasné!" Tak hodnotili účastníci akcie Deň rodiny chvíle, ktoré prežili v spoločenstve rodín, pri dobrej zábave na ihrisku v Dubovanoch. Deň rodiny začali svätou omšou v kostole v Dubovanoch, ktorú celebroval miestny kaplán Peter Belý. Potom sa rodiny z celej farnosti odobrali na ihrisko v Dubovanoch, kde boli pre nich pripravené rôzne súťaže pre jednotlivcov i rodiny. Všetko dopĺňal skákací hrad, maľovanie na tvár a dobroty v podobe gulášu, špekačiek i sladkostí, ktoré napiekli šikovné babičky. Záver akcie naplnilo spoločné tancovanie mám a dcér a futbal otcov proti synom, kde sa pridali aj maminy. A tak po skončení zaznelo spoločné rozhodnutie - „O rok sa zídeme na takejto akcii znova!“
 
TO ABU informoval Igor Gajdoš
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Dubovanoch si pripravili Deň rodiny

Po svätej omši sa rodiny z celej farnosti odobrali na ihrisko v Dubovanoch, kde boli pre nich pripravené rôzne súťaže pre jednotlivcov i rodiny. (foto: Timo Hruška)

NOVINKY