V Červeníku zorganizovali 5. ročník plesu mládeže

ČERVENÍK/TRNAVA 3. februára 2015 - 5. ročník Diecézneho plesu mládeže sa tento rok konal v sobotu 31. januára v sále Kultúrneho domu v Červeníku. Tím organizátorov na jeho prípravách pracoval od septembra 2014 a spolu sa na jeho realizácii v čase od začiatku príprav do konania plesu zúčastnilo viac ako tridsať dobrovoľníkov.

Na ples prišlo viac ako stopäťdesiat mladých ľudí, ktorí sa pri tejto príležitosti stretli v jednom duchu spolu, aby sa zabavili, ale aj so svojím arcibiskupom, ktorý ich na plese osobne privítal a dal im svoje požehnanie.
 
Počas celej noci hudobnú zábavu viedla kapela Milkivej. Svojím famóznym umeleckým výkonom a atmosférou, ktorú dokázala navodiť, donútila aj toho najzarytejšieho vysedávača pripojiť sa k tancu na parket.
 
V rámci programu sa predviedlo i duo profesionálnych tanečníkov, ktorí otvorili prvý tanec, a taktiež sa prišiel predviesť aj baletný súbor z Trnavy. Ten mladým ponúkol nečakaný kultúrny zážitok.
 
Organizátori si dali záležať na pozdvihnutí úrovne plesu a ich oddaná práca sa odzrkadlila napríklad v tom, že sa im podarilo získať sponzorsky do tomboly viac ako sto cien. Prvou z nich bolo domáce kino a ostatné tiež neboli na zahanbenie. Zostáva iba dúfať, že budúce ročníky budú aspoň také úspešné, ako bol ten tohtoročný.
 
informoval Patrik Lenghart
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Červeníku zorganizovali 5. ročník plesu mládeže

Na ples prišlo viac ako stopäťdesiat mladých ľudí. Trnavský arcibiskup ich privítal a dal im svoje požehnanie. (foto: Miriam Tulušáková)

NOVINKY