V Bratislave už ôsmy ročník pochodu s názvom "Hrdí na rodinu"

BRATISLAVA 16. júla 2019 - V sobotu 20. júla o 14:30 h sa stretnú mladí ľudia a rodiny v Bratislave už na ôsmom pochode Hrdí na rodinu.

Už sedem ročníkov Pochodu Hrdí na rodinu ukázalo, že spôsobom mladých ľudí a rodín nie je protest či nenávisť. V deň gay pridu chcú byť svedkami, lebo pravda, že všetky deti potrebujú otca a mamu je stále príťažlivá. Si otcom rodiny? Si nenahraditeľný pre svoje deti. Si mama? Nie je tu nikto na svete, kto by ťa mohol tvojej dcére či synovi nahradiť. Každý si zaslúži láskavú odpoveď.
 
Pochod sa začne na Rudnayovom námestí pred Katedrálou sv. Martina, kde bude hudobný program a pre deti balóniky. Nemáme žiadne transparenty, ale prídeme v červených tričkách. Kto by túžil po červenom tričku s nápisom bude si ho môcť zabezpečiť asi pol hodinku pred zhromaždením. Je ich iba 600 takže, kto skôr príde, ten skôr melie. Začneme pochod krátkym okruhom s deťmi po pešej zóne v Starom meste a potom sa vrátime ku katedrále.
 
Viete nám pomôcť pri tvorbe programu s deťmi, ste muzikanti alebo máte bubny? Toto by nám fakt pomohlo. Prihláste sa tu ako dobrovoľníci: http://hrdinarodinu.sk/.
Ešte raz, tešíme sa na stretnutie s Vami.
 
PS: !!! Špeciálne pozvanie pre tých účastníkov pochodu, ktorí sú katolíkmi: Otec biskup Haľko bude v sobotu 20. júla 2019 o 13:00 h v Katedrále sv. Martina slúžiť svätú omšu pre rodiny. Pozýva Vás.
 
TO ABU informoval Anton Chromík, predseda Aliancie za rodinu
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Bratislave už ôsmy ročník pochodu s názvom "Hrdí na rodinu"

"Nič iné nie je také výnimočné a žiadne iné priateľské vzťahy sa rodine založenej na manželstve muža a ženy nevyrovnajú. Rodina si zaslúži výnimočné postavenie," píšu iniciátori akcie na svojej webovej stránke. (zdroj foto: Pixabay)

NOVINKY