V Bratislave už šiesty ročník živej reťaze s názvom “Hrdí na rodinu”

BRATISLAVA 11. augusta 2017 - V Bratislave chystajú šiesty ročník živej reťaze Hrdí za rodinu. Uskutoční sa v sobotu 19. augusta 2017 od 14.30 hodiny.

Mladí ľudia a rodiny opäť vytvoria živú reťaz, čím verejne vyjadria, že rodina je skutočne výnimočná, lebo sa v nej rodia a najlepšie vychovávajú deti - a inde sa to lepšie nedá. "Nič iné nie je také výnimočné a žiadne iné priateľské vzťahy sa rodine založenej na manželstve muža a ženy nevyrovnajú. Rodina si zaslúži výnimočné postavenie," píšu iniciátori akcie na webovej stránke hrdinarodinu.sk, kde je možné nájsť viac informácií o pripravovanej akcii v Bratislave.

Mladí ľudia a rodiny opäť vytvoria živú reťaz pospájanú červenými stuhami, ktorá sa začne pred Národnou radou SR, kde sa stretnú. Potom pôjdu po Zámockej cez Michalskú bránu až na Hlavné námestie. Účasť na akcii z roka na rok rastie. Viacerým už počas minulých ročníkov nechýbali červené tričká s rozličnými nápismi, ako napríklad: ", "Mama a tato navždy!" či "Mum and Dad forever!”. Verejne chcú vyjadriť, že rodina “je skutočne úžasná a výnimočná, lebo sa v nej rodia a najlepšie vychovávajú deti, inde sa to lepšie nedá. Nič iné nie je také výnimočné a žiadne iné priateľské vzťahy sa rodine založenej manželstvom muža a ženy nevyrovnajú. Rodina si zaslúži výnimočné postavenie.”
 
Mottom tohto ročníka bude myšlienka “Radosť rozdávaním rastie!” “Pre deti chystáme prekvapenie, ktoré spraví radosť im a veríme, že aj ich rodičom. Príďte ukázať  radosť z rodiny! Čo si priniesť? Veľmi sa potešíme, ak prídete v červenom tričku! Ešte viac sa potešíme, ak prídete v našom tričku! Tričko sa bude dať zakúpiť priamo na mieste, príďte však dostatočne vopred, aby sa vám ušlo. Prineste si na tú hodinku s nami dobrú náladu. Veľmi oceníme, ak prídu spevokoly a muzikanti a zaspievajú deťom detské pesničky,” avizujú organizátori na webstránke hrdinarodinu.sk, kde je možné nájsť aj tipy na propagáciu akcie.
 
zdroj: www.tkkbs.sk
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Bratislave už šiesty ročník živej reťaze s názvom “Hrdí na rodinu”

"Nič iné nie je také výnimočné a žiadne iné priateľské vzťahy sa rodine založenej na manželstve muža a ženy nevyrovnajú. Rodina si zaslúži výnimočné postavenie," píšu iniciátori akcie na svojej webovej stránke. (zdroj foto: Pixabay)

NOVINKY