Študenti vybojovali pre arcidiecézu striebornú medailu

KAMENEC/TRNAVA 20. mája 2016 - Z ďalekého východu, neďaleko Zemplínskej Šíravy, kde prebiehalo celonárodné kolo Biblickej olympiády, prišla ešte jedna radostná správa. Vo štvrtok 19. mája získali reprezentanti Trnavskej arcidiecézy v kategórii stredných škôl 2. miesto. Strieborná medaila tak putuje do Piešťan.

Vyslaný spravodajca a člen odbornej komisie pre biblickú olympiádu za Trnavskú arcidiecézu, farár a školský dekan dekanátu Hlohovec Patrik Bacigál, poslal prvé informácie o priebehu súťaže a súťažiacich. Na najvyššiu priečku víťazov sa postavili študenti z Bilingválneho gymnázia M. Hodžu v Sučanoch s počtom bodov 99 z celkových 113. Na druhom, striebornom mieste sa umiestňujú študenti z Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch s počtom bodov 94,5 a na treťom mieste sú študenti Cirkevného gymnázia sv. Mikuláša v Starej Ľubovni.
 
Reprezentantom Trnavskej arcidiecézy v zložení Anna Mrňová, Barbora Maronová a Pavol Klein, ako aj pánovi učiteľovi Lukášovi Dunčkovi za dôslednú prípravu súťažiacich, všetci srdečne blahoželáme.
 
TO ABU informovala sr. Barbara Šranková FMA
 
facebook sharing button Zdieľaj
Študenti vybojovali pre arcidiecézu striebornú medailu

Reprezentantom Trnavskej arcidiecézy v zložení Anna Mrňová, Barbora Maronová a Pavol Klein, ako aj pánovi učiteľovi Lukášovi Dunčkovi za dôslednú prípravu súťažiacich, patrí poďakovanie a úprimné blahoželanie. (foto: Patrik Bacigál)

NOVINKY