Študent zo Spiša pozýva do kampane modlitieb za prenasledovaných

BRATISLAVA 28. júna 2021 - Študent Gymnázia na Školskej 7 v Spišskej Novej Vsi Martin Popreňák pozýva do sedemtýždňovej kampane modlitieb za prenasledovaných kresťanov vo svete.

Kampaň modlitieb za prenasledovaných kresťanov vo svete spočíva v modlitbe ľubovoľnej modlitby, zvlášť v piatky, kedy sú záujemcovia pozvaní aj ku krížovej ceste za prenasledovaných kresťanov. Na úmysel kampane sa dá obetovať aj svätá omša a pôst. Počas kampane sa postupne budú záujemcovia modliť za prenasledovaných kresťanov v Severnej Amerike, Ázii, Afrike, Južnej Amerike, Európe, Austrálii a Oceánii a na celom svete.
 
„Spoločne sa budeme modliť 7 týždňov, od 9. júla 2021 do 26. augusta 2021. Myslím si, žeby malo by byť našou kresťanskou povinnosťou pomáhať bratom a sestrám, ktorí sú v núdzi. Nezabúdajme, že my sme si ničím nezaslúžili to, že našu vieru môžeme slobodne vyznávať, bez strachu o svoje bezpečie. Preto by sme mali tento dar od Boha využívať na pomoc druhým. Vďaka kampani môžeme pomôcť modlitbou i pôstom všetkým trpiacim kresťanom,“ pozýva cez TK KBS Martin.
 
Do kampane sa môže zapojiť ktokoľvek. Zatiaľ nie sú zorganizované žiadne oficiálne stretnutia, takže ako dobrovoľníci sa budú modliť každý sám alebo v kruhu najbližších. „Chcem všetkých poprosiť a povzbudiť. Obetujme svoj čas tým, ktorí to naozaj potrebujú. Úprimnou modlitbou a pôstom dokážeme všetko, keďže pre nášho Pána je každá modlitba veľmi veľmi cenná. Viac informácii o kampani nájdete na stránke: www.7tyzdnovzaprenasledovanychkrestanov.webnode.sk, kde nájdete aj kontakt na mňa,“ dodal Martin.
 
Zdroj: tkkbs.sk
 
facebook sharing button Zdieľaj
Študent zo Spiša pozýva do kampane modlitieb za prenasledovaných

Ilustračná snímka. (Foto: ACN)

NOVINKY