Smútočné oznámenie - úmrtie pani Márie Hašanovej

TRNAVA 25. januára 2022 - So živou vierou a nádejou na nekonečnú Božiu lásku a milosrdenstvo vám oznamujeme, že v pondelok 24. januára si Nebeský Otec povolal z tohto sveta do svojho domu matku kňaza Trnavskej arcidiecézy, vdp. Ľuboša Hašana, farského administrátora školského dekana v Špačinciach. Pani Mária Hašanová rod. Vadovičová zomrela vo veku 73 rokov života.

Prežívanie živej viery v Pána Boha a pomoc Panny Márie pani Márii dodávali silu, aby dokázala prijať aj kríž choroby, ktorý v tichosti niesla 33 rokov. Nikdy ju nebolo počuť sťažovať sa. Práve naopak, svojím kresťanským postojom nádeje dodávala povzbudenie ľuďom, ktorí prechádzali ťažkosťami.
 
Pohrebná svätá omša za zosnulú bude slávená vo štvrtok 27. januára 2022 o 14:00 h v rímskokatolíckom kostole v Doľanoch. Počas nasledovných pohrebných obradov budú telesné pozostatky zosnulej uložené na dočasný odpočinok na miestnom cintoríne v Doľanoch.
 
V mene Mons. Jána Oroscha, trnavského arcibiskupa, emeritných arcibiskupov a kňazov Trnavskej arcidiecézy, pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť. V modlitbách myslíme na nesmrteľnú dušu našej zosnulej sestry Márie.
 
Odpočinutie večné daj jej, Pane, a svetlo večné nech jej svieti. Nech odpočíva v pokoji.
 
 
-to abu-
 
facebook sharing button Zdieľaj
Smútočné oznámenie - úmrtie pani Márie Hašanovej

Ilustračná snímka. (Foto: pixabay.com)

NOVINKY