SLOVENSKO 2012 Advent

Včera (29.11.2012) vo večerných hodinách sa v koncertnej sále Arcibiskupského úradu Marianum uskutočnil v poradí štvrtý zo série adventných koncertov prenášaných v priamom prenose Rozhlasom a televíziou Slovenska.

 

Počas včerajšieho adventného večera sa hosťom a televíznym divákom predstavilo západoslovenské mesto Trnava, "anjelská Trnava" ako zaznelo jej predstavenie v priamom prenose, so svojím skvostom - koncertnou sálou Marianum, ktorá je súčasťou budov Arcibiskupského úradu.
 
Moderátorkou večera bola Adela Banášová a jej hosťami herec a režisér Marek Ťapák spolu s Marekom Hlinom za nadáciu Biela pastelka, čo je charitatívny projekt Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska, ktorému bude venovaný výťažok zo vstupného. Tiež televízni diváci mali možnosť podporiť túto nadáciu sms-kou na čísle 820.
 
Marek Ťapák hovoril o svojich úspechoch s folklórom; v dokrútke si vyskúšal, aký neľahký život vedú naši nevidiaci a slabozrakí spoluobčania.
 
Marek Hlina predstavil hosťom a televíznym divákom svoju prácu inštruktora pri tréningu slabozrakých a nevidiacich v sebaobsluhovaní. Sám je slabozraký, ale vedie skutočne plnohodnotný život.
 
Hudobným hosťom večera bola rodáčka z Trnavy Lucia Lužinská s kapelou Boris Čellár Quintessence.
 
facebook sharing button Zdieľaj
SLOVENSKO 2012 Advent

Informačný leták o adventnom koncerte v Trnave

NOVINKY