Reakcia... Kultúra lži v priamom prenose alebo ako klamú a manipulujú médiá

TRNAVA 29. augusta 2022 - V sobotu 27. augusta 2022 o 00:01 hodine bol na internetovom portáli topky.sk zverejnený článok, ktorý priniesol zavádzajúce informácie o niektorých skutočnostiach v súvislosti s nedávnym pohrebom slovenského kardinála Jozefa Tomka. Na pohrebe v Košiciach mal byť - podľa zverejnených informácií na vyššie citovanom portáli - údajne účastný aj emeritný trnavský arcibiskup Mons. Ján Sokol. Portál ďalej priniesol ďalšie zavádzajúce informácie ohľadne „kauzy stratených miliónov na Trnavskej arcidiecéze“, čo bolo pred niekoľkými rokmi jasne vyvrátené príslušnými orgánmi Slovenskej republiky. Na uvedený zavádzajúci článok v ten istý deň zareagoval súkromný portál jedného z kňazov - blogerov článkom, v ktorom uvedené zavádzajúce informácie vyvracia. Reakciu vám prinášame v plnom znení.

Len prednedávnom pri svojom odchode (pozn. red. z úradu pražského arcibiskupa) upozornil kardinál Dominik Duka, že najväčším nebezpečenstvom súčasnej spoločnosti je neoxmarxizmus. Ten narozdiel od svojho pôvodcu, marxizmu, ktorý bojoval proti človeku i viere priamou likvidáciou, bojuje sofistikovanejšími zbraňami poloprávd a davovej manipulácie. Cieľ však ostal nezmenený, zlikvidovať človeka ako samotného a ako úhlavného nepriateľa aj Katolícku Cirkev. V prípade tej poslednej sa to deje snahou o pretvorenie jej štruktúr i náuky, ktoré sú v priamom protiklade s týmto diabolským dielom.
 
Trefne - vo filozofickom časopise pre kritické myslenie Distance - označil týchto neomarxistov Jiří Fuchs, keď napísal: „Tajomstvo úspechu mäkkej totality neomarixstov spočíva v ich plazivej nenápadnosti, nenásilnosti, v geniálnej stratégii, ktorou svoju totalitnú ideológiu presadzujú. Keď poviete «neomarxista», väčšina ľudí si myslí, že ide o trápne nálepkovanie. Korektné, «vždy pravdivé» médiá im ešte zatiaľ neprezradili, že ide o rovnakú realitu ako keď napríklad hovoríme o psychoanalýze. Fanatické nadraďovanie vybraných menšín ich občas síce znepokojuje, ale veria, že sa jedná o spravodlivú kompenzáciu historických krívd.
 
Deštrukcia národa a rodiny ako skutočné ciele multikulturalismu a genderismu, sa obete oficiálnej mediálnej manipulácie učia chápať ako nutný vývoj k vyššej humanite, ktorá pochádza z pravého pochopenia ľudských práv. Takýto je v kocke obsah neomarxistickej ideológie, ktorá má všetky znaky systémovej neľudskosti totality, ktorá sa stala zdrojom a náplňou prebiehajúcej kultúrnej revolúcie. Jej cieľom nie je nič menšieho, než zničenie západnej civilizácie“.
 
Dnes uverejnil jeden portál článok o emeritnom arcibiskupovi Jánovi Sokolovi, kde sa v závere sám priznáva, že to, o čom bol celý článok, bolo preukázateľným klamstvom. Avšak nevadí. Väčšina ľudí si prečíta úvod, kde je písané o tom, že Mons. Sokol sa ukázal po dlhom čase na verejnosti, zrejme pre to, že ukradol «mastnú čiastku».
 
Prvým klamstvom je, že sa ukázal údajne zo strachu prvý krát na verejnosti. Pravda je taká, že v rámci svojich možností a síl aké má čoskoro 89-ročný človek, sa (pozn. red. emeritný trnavský arcibiskup Mons. Ján Sokol) ukazuje pravidelne na verejnosti. Druhým klamstvom je prípad údajnej defraudácie financií Trnavskej arcidiecézy. Existuje však súdny rozsudok, ktorý hovorí, „že tieto informácie boli nepravdivé“. Naposledy súd nariadil neomarxistickému plátku .týždeň uverejniť ospravedlnenie v tomto znení, o ktorom sa však takmer nikde nedozviete:
 
„Vydavateľ časopisu .týždeň, spoločnosť W PRESS a.s. sa ospravedlňuje Mons. Jánovi Sokolovi za zverejnenie nepravdivých informácií v čísle 21/2009 časopisu .týždeň zo dňa 25. 5. 2009, podľa ktorých Mons. Ján Sokol v roku 1998 previedol 500.000.000,00 Sk na účet bývalého agenta ŠTB Štefana Náhlika, ako aj to, že spomenutých 500.000.000,00 Sk malo pochádzať z predaja cirkevných pozemkov na Zlatých pieskoch a niektorých ďalších pozemkov. Tieto informácie boli nepravdivé a ich pravdivosť nebola preukázaná.“
 
Slovami Mons. Sokola: „Keď teraz o nás napíšu, že sme v Prahe opití a rozbíjame okná, tak ľudia tomu budú veriť, hoci sme v Trnave a práve obedujeme a rozprávame sa“.
 
Mnohí sa dnes čudujú, že sa mediálna scéna rozdelila na tzv. mainstream a alternatívne médiá, ale skutočným dôvodom je neomarxistická propaganda, ktorá naštastie protirečí zdravému rozumu mnohých ľudí. Je to výzva pre vznik kvalitných konzervatívnych médií, ktoré potrebujeme na Slovensku ako soľ...
 
Zdroj: oteclubomir.sk
 
facebook sharing button Zdieľaj
Reakcia... Kultúra lži v priamom prenose alebo ako klamú a manipulujú médiá

Screenshot zavádzajúceho článku s názvom "Na Tomkovom pohrebe sa objavil aj arcibiskup Sokol: Po dlhom čase na verejnosti! Môže za to kauza zmiznutých miliónov?", zverejnený portálom topky.sk. (topky.sk, sobota 27.08.2022, 00:01 h, https://www.topky.sk/cl/10/2366645/Na-Tomkovom-pohrebe-sa-objavil-aj-arcibiskup-Sokol--Po-dlhom-case-na-verejnosti--Moze-za-to-kauza-zmiznutych-milionov-#disqus_holder)

NOVINKY