Printová verzia časopisu Moja Trnavská arcidiecéza bude vychádzať štvrťročne

TRNAVA 24. februára 2022 - Moja Trnavská arcidiecéza je spoločensko-duchovný časopis, ktorý bolo doteraz možné nájsť každú druhú nedeľu v mesiaci vo farnostiach Trnavskej arcidiecézy. Vo februári však bola periodicita časopisu prehodnotená. Z mesačníka sa stal štvrťročník. O tejto zmene informuje tím, ktorý sa podieľa na tvorbe časopisu.

Milí čitatelia, určite ste zaregistrovali, že vám v kostoloch chýba februárové tlačené číslo časopisu Moja Trnavská arcidiecéza. Veríme, že vám časopis prinášal radosť a povzbudenie, rovnako ako aj dobré a užitočné informácie a správy. Prehodnotením periodicity však diecézny časopis Moja trnavská arcidiecéza prechádza zmenou: od februára bude jeho obsah tlačený 4x ročne (ako náhradu pridáme nové zaujímavé rubriky) a pravidelný mesačný obsah bude dostupný na našej webovej stránke mojatrnavska.sk, rovnako ako aj na fb a ig stránke.
 
Veríme, že nám zachováte svoju priazeň aj naďalej aj prostredníctvom online priestoru, ktorý je rýchlejší a efektívnejší! (Aj tam pripravujeme zaujímavé novinky, ktoré vám môžu a majú byť povzbudením na ceste viery). Ďakujeme veľmi pekne za vašu podporu!
 
Tím časopisu Moja Trnavská arcidiecéza
 
TO ABU informoval Morees Gaggi
 
facebook sharing button Zdieľaj
Printová verzia časopisu Moja Trnavská arcidiecéza bude vychádzať štvrťročne

Ilustračná snímka. (Foto: mojatrnavska.sk)

NOVINKY