Prebieha "Týždeň modlitieb za duchovné povolania"

TRNAVA 3. mája 2017 - Od 1. do 7. mája prebieha Týždeň modlitieb za duchovné povolania. Svätý Otec František nás povzbudzuje k intenzívnejšej modlitbe za nové povolania pre Cirkev. Aj Tím pastorácie povolaní Trnavskej arcidiecézy pripravil na tento týždeň duchovné podujatia s týmto úmyslom.

Svätý Otec František v posolstve k 54. svetovému dňu modlitieb za duchovné povolania prosí “farské spoločenstvá, združenia a početné modlitbové skupiny v Cirkvi: odolávajte pokušeniu malomyseľnosti a ďalej sa modlite k Pánovi, aby poslal robotníkov na svoju žatvu a dal nám kňazov, ktorí milujú evanjelium a sú schopní byť nablízku bratom a sestrám, a tak sa stať živým znamením milosrdnej Božej lásky.“
 
V tomto týždni ponúkajú diecézy, farnosti, rehoľné spoločenstvá a tímy pastorácie povolaní rôzne duchovné podnety, podujatia a aktivity, kde mladí môžu nájsť priestor na počúvanie Pánovho hlasu v srdci, povzbudenie odpovedať na volanie a urobiť rozhodný krok k darovaniu života službe Bohu.
 
Tím pastorácie povolaní Trnavskej arcidiecézy pripravil duchovné podujatia a aktivity, s ktorými sa môžete oboznámiť na tomto plagáte. Už zajtra, vo štvrtok 4. mája sa stretneme vo františkánskom Kostole sv. Jakuba v Trnave na svätej omši a adorácii. Budeme si môcť vypočuť rehoľnú kapelu a porozprávať sa na priateľskom agapé. Začíname o 18.00 h.
 
V piatok nás Tím pastorácie povolaní Trnavskej arcidiecézy pozýva o 18.00 h do farského Kostola sv. Cyrila a Metoda v Piešťanoch na svätú omšu a stretnutie s birmovancami. Srdečne vás pozývame na plánované stretnutia.
 
TO ABU informoval Tím pastorácie povolaní Trnavskej arcidiecézy
 
facebook sharing button Zdieľaj
Prebieha "Týždeň modlitieb za duchovné povolania"

Na obrázku pozvánka na duchovné podujatia pri príležitosti Týždňa modlitieb za duchovné povolania.

NOVINKY