Novozriadený kláštorný antikvariát ponúka kvalitnú stravu ducha

TRNAVA 12. apríla 2022 - V priestoroch jezuitského kláštora v Trnave vznikol jedinečný kresťanský antikvariát kníh, ktorý poteší milovníkov dobrého čítania.

Na skok od centra Trnavy, na Františkánskej ulici 34 je po pravej strane už od marca denne otvorená brána bývalej koniarne kláštora jezuitov. V citlivo zrekonštruovaných miestnostiach nájdu návštevníci nielen priestor na pokojné vychutnanie si šálky kávy, čaju či čokolády, ale predovšetkým stratia na chvíľu vnímanie reality.
 
Hoci výber kníh ešte nie je v takom počte, ako by si Miroslav Sokolovič, zriaďovateľ a majiteľ antikvariátu želal, je aj teraz čo dlho obzerať a vyberať. Ceny publikácií sú značne pod priemernou cenou kníh na trhu, často pritom ide o kusy, ktoré už v bežnom predaji nie sú dostupné. Prioritou antikvariátu sú kresťanské tituly, predovšetkým Biblia a tiež umenie s kresťanskou tematikou. V antikvariáte radi privítajú ďalšie zaujímavé tituly, ktoré sú už vo vašej knižnici nepotrebné alebo ste knihy zdedili. Doplnkovým sortimentom sú kvalitné omšové vína v širokej bio ponuke, ktoré vyhovejú všetkým bez ohľadu na rôzne intolerancie.
 
TO ABU informovala Mária Kohutiarová
 

 

facebook sharing button Zdieľaj
Novozriadený kláštorný antikvariát ponúka kvalitnú stravu ducha

V citlivo zrekonštruovaných miestnostiach nájdu návštevníci nielen priestor na pokojné vychutnanie si šálky kávy, čaju či čokolády, ale predovšetkým stratia na chvíľu vnímanie reality. (Foto: Bea Špaková)

NOVINKY