Návštevu pápeža Františka na Slovensku zvečnila fotokniha spoločenstva Člověk a Víra

TRNAVA 21. januára 2022 - V utorok 18. januára trnavský arcibiskup Mons. Ján Orosch prijal na krátkej audiencii Jaromíra Mikulca z fotospoločenstva Člověk a Víra. Pri tejto príležitosti fotograf odovzdal trnavskému arcibiskupovi Mons. Jánovi Oroschovi knihu s fotografiami pápeža Františka počas jeho návštevy na Slovensku v roku 2021.

Viacerí členovia spoločenstva Člověk a víra sa počas návštevy Svätého Otca Františka na Slovensku v mesiaci septembri 2021 podieľali na jej fotografickom zdokumentovaní pre internetový portál www.clovekavira.cz.
 
Z nafotených záberov bola vydaná aj fotokniha tohto spoločenstva, ktorá obsahuje kompletnú reportáž z pastoračnej návštevy pápeža Františka na Slovensku v septembri 2021. Práve túto knihu ako dar priniesol osobne trnavskému arcibiskupovi Jánovi Oroschovi fotograf slovenskej časti spoločenstva Člověk a víra, Jaromír Mikulec. Po návšteve na Arcibiskupskom úrade v Trnave neskrýval svoje pozitívne dojmy. „Bol som veľmi potešený a obohatený touto návštevou u otca arcibiskupa. Ešte raz ho srdečne pozdravujem a som rád že patrím do jeho diecézy,“ povedal pre TO ABU Jaromír Mikulec.
 
-to abu-
 
facebook sharing button Zdieľaj
Návštevu pápeža Františka na Slovensku zvečnila fotokniha spoločenstva Člověk a Víra

Pri príležitosti návštevy na Arcibiskupskom úrade v Trnave odovzdal Jaromír Mikulec trnavskému arcibiskupovi Mons. Jánovi Oroschovi knihu s fotografiami pápeža Františka počas jeho návštevy na Slovensku v roku 2021. (Foto: Jaromír Mikulec)

NOVINKY