Pásmom "Nájdete ma na perifériách" oslávili Vianoce

TRNAVA/PIEŠŤANY 9. januára 2015 - "Nájdete ma na perifériách." Toto posolstvo zaznelo na Jasličkovej slávnosti 25. decembra 2014 a 6. januára 2015 v Piešťanoch, ktorú pripravili Školské sestry de Notre Dame v spolupráci s komunitou Spoločnosti Ježišovej a farnosťou sv. Cyrila a Metoda, spolu so šesťdesiatimi účinkujúcimi, mladými a deťmi mesta i okolia.

Oslava príchodu Dieťaťa Ježiša sa stretla s hojnou účasťou veriacich každej vekovej kategórie tak vo štvrtok 25. decembra 2014, v deň slávnosti Narodenia Pána, v jezuitskej Kaplnke Sedembolestnej Panny Márie, ako aj v utorok 6. januára 2015, v deň slávnosti Zjavenia Pána, vo farskom Kostole svätého Cyrila a Metoda v Piešťanoch. „Účinkujúci - anjeli i svätí, ktorí pomáhali riešiť pápežovi Františkovi situáciu na Zemi usúdili, že človek za 2014 rokov ešte celkom nepochopil, že Ježiš a jeho Pravda je riešením na všetky rany sveta a preto znova vysielajú Máriu a Jozefa spolu s Dieťaťom Ježišom na našu Zem. Treba Ho však hľadať na periférii...“
 
informovala sr. Zuzana Šimková, ŠSND
 
facebook sharing button Zdieľaj
Pásmom "Nájdete ma na perifériách" oslávili Vianoce

"Účinkujúci - anjeli i svätí, ktorí pomáhali riešiť pápežovi Františkovi situáciu na Zemi usúdili, že človek za 2014 rokov ešte celkom nepochopil, že Ježiš a jeho Pravda je riešením na všetky rany sveta a preto znova vysielajú Máriu a Jozefa spolu s Dieťaťom Ježišom na našu Zem..." (foto: Tomáš Hudcovič)

NOVINKY