Mladí a dospelí v Cíferi prijali Ducha Svätého

CÍFER 10. júna 2015 - V sobotu 6. júna vo farskom Kostole svätého Michala Archanjela v Cíferi slávili svätú omšu, pri ktorej prijalo sviatosť birmovania 45 mladých a 14 dospelých ľudí.

Títo mladí a dospelí ľudia tak prejavili záujem o zavŕšenie krstu vo sviatosti birmovania. Prijatiu tejto sviatosti kresťanskej dospelosti predchádzala príprava podľa evanjelizačného programu Objav Krista pod vedením tunajšieho správcu farnosti a jeho blízkych spolupracovníkov - jedenástich animátorov.
 
Slávnostnú svätú omšu slávil generálny vikár Trnavskej arcidiecézy Ján Pavčír spolu s trnavským dekanom Stanislavom Vojtkom, miestnym správcom farnosti Jozefom Schwarzom, osobným sekretárom generálneho vikára Ivanom Ružičkom a ďalšími kňazmi. Liturgiu doprevádzal spevom Cíferský spevácky zbor. Popoludní generálny vikár udelil sviatosť birmovania aj jednému birmovancovi z Cífera pripútanému na nemocničné lôžko, ktorý sa zotavuje po ťažkom športovom úraze na JIS traumatologického oddelenia Fakultnej nemocnice v Trnave.
 
TO ABU informoval Jozef Schwarz
 
facebook sharing button Zdieľaj
Mladí a dospelí v Cíferi prijali Ducha Svätého

V Cíferi prijalo sviatosť birmovania 45 mladých a 14 dospelých ľudí. (foto: archív RKFÚ Cífer)

NOVINKY