Mládež sa zabávala na Mládežníckom plese Trnavskej arcidiecézy

ČERVENÍK 25. februára 2014 - V sobotu 22. februára Komisia pre mládež Trnavskej arcidiecézy zorganizovala už po štvrtýkrát mládežnícky ples, ktorý sa tento rok konal pod záštitou trnavského arcibiskupa Mons. Jána Oroscha.

Podobne ako minulý rok, aj tentokrát sa mladí ľudia z Trnavskej arcidiecézy stretli v obci Červeník, kde už na nich okrem dobrej nálady a bohatej tomboly čakal aj zaujímavo zostavený plesový program.
Mládežnícky ples začali účastníci v zjednotení sa s Kristom v slávnostnej svätej omši o 18.00 hodine v miestnom farskom Kostole Obetovania Panny Márie, ktorú celebroval trnavský arcibiskup.
Po jej skončení sa účastníci presunuli do miestneho kultúrneho domu. Počas večera vystúpili tanečníci z tanečnej akadémie "Dansovia" a tiež tanečný súbor "For Džoj", ktorého predstavenie uviedlo hlavnú tému tohtoročného plesu: masky. Do tanca hral DJ Erni, ale úvodné valčíkové kolo si mladí mohli vychutnať v podaní sláčikového kvarteta. Prekvapením večera bol Bystrík a Robo Papp, ktorí rozprúdili skvelú zábavu.
 
Ondrej Chrvala
 
facebook sharing button Zdieľaj
Mládež sa zabávala na Mládežníckom plese Trnavskej arcidiecézy

Nad tohtoročným Mládežníckym plesom Trnavskej arcidiecézy prevzal záštitu trnavský arcibiskup Ján Orosch. (foto: archív ABÚ)

NOVINKY