Júnové tt.chvály zavŕšili ďalší úspešný ročník

TRNAVA 8. júna 2015 - Ešte v pondelok 1. júna sa v trnavskom Jezuitskom kostole uskutočnili ďalšie pravidelné modlitby chvál, ktoré organizujú trnavské spoločenstvá Agape, Aggeus, Kanaán a Katedrálnici.

Stretnutie sa začalo úvodnou modlitbou chvál, ktorú viedol chválový tím Spoločenstva Aggeus. Krátky liturgický tanec, ktorý nasledoval, si pripravili žiačky Základnej školy Angely Merici. Prednášku na tému „Aby mali život a aby ho mali v plnosti“ mala Janka Kvantová, ktorá v nej pripomenula, aké dôležité je budovať osobný vzťah s Pánom a prežívať vieru, nádej a lásku v každodennom živote. Po nej sa pokračovalo chválami, počas ktorých sa modlitebné tímy modlili za jednotlivých ľudí, ktorí prišli na modlitbu príhovoru. Spoločný čas zakončili modlitbou a oznamami o niekoľkých prázdninových akciách.
 
Podujatie tt.chvály je otvorené modlitebné stretnutie, ktoré býva každý prvý pondelok počas školského roka v kostole u jezuitov od 18.30 h. Pravidelne sa ho zúčastňuje asi 150 ľudí všetkých vekových kategórií. Cieľom je vyvýšiť Otca, zažiť radostné spoločenstvo kresťanov a povzbudiť sa vo viere. Organizátori sa už teraz tešia na ďalší ročník, ktorý začne 7. septembra. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke https://www.facebook.com/tt.chvaly?fref=ts.
 
TO ABU informoval Michal Koricina
 
facebook sharing button Zdieľaj
Júnové tt.chvály zavŕšili ďalší úspešný ročník

Stretnutie sa začalo úvodnou modlitbou chvál, ktorú viedol chválový tím Spoločenstva Aggeus. (foto: Trnavské spoločenstvá)

NOVINKY