Hľadajú sa dobrovoľníci pre Sviečku za nenarodené deti 2015

BRATISLAVA/TRNAVA 22. septembra 2015 - Fórum života hľadá dobrovoľníkov pre tohtoročnú kampaň Sviečka za nenarodené deti. Spomienku na deti, ktoré zomreli pri umelom potrate a ďalšie aj pri spontánnom, môžeme vyjadriť aj zapálením sviečky a modlitbou za tieto deti a tiež za všetkých, ktorí sa na vykonávaní potratov podieľajú. Kampaň Sviečka za nenarodené deti sa začína už v týchto dňoch a vyvrcholí 2. novembra – v deň spomienky na Všetkých verných zosnulých.

"Keďže na Slovensku zomiera každý deň v priemere 20 detí pri umelom potrate a ďalšie aj pri spontánnom, je potrebné na ne pamätať. Túto spomienku môžeme vyjadriť aj zapálením sviečky a modlitbou za tieto deti a tiež za všetkých, ktorí sa na vykonávaní potratov podieľajú. Kampaň Sviečka za nenarodené deti sa začína už v týchto dňoch a vyvrcholí 2. novembra – v deň spomienky na Všetkých verných zosnulých," avizuje občianske združenie, ktoré hľadá pomoc najmä pri distribúcii sviečok a letákov vo farnostiach v Bratislave a okolí, ale aj v iných regiónoch.

Ak máte záujem pomôcť, ozvať sa dá hlavnému koordinátorovi projektu Martinovi Gazdíkovi (na adresu martin@forumzivota.sk alebo telefonicky na číslo 0910 842 457). Viac informácií, vrátane inštrukcií pri konaní verejnej zbierky a všetkých potrebných dokumentov, je možné nájsť na stránke www.sviecka.forumzivota.sk.
 
zdroj: www.tkkbs.sk
 
facebook sharing button Zdieľaj
Hľadajú sa dobrovoľníci pre Sviečku za nenarodené deti 2015

Srdce dieťaťa začína biť už koncom 3. týždňa tehotenstva! (zdroj foto: www.milost.sk)

NOVINKY