Deti privítali na Arcibiskupskom úrade svätého Mikuláša

TRNAVA 8. decembra 2014 - Na Druhú adventnú nedeľu, 7. decembra, zavítal na Arcibiskupský úrad svätý Mikuláš, ktorý počas adventného popoludnia pre deti všetkých obdaroval malým prekvapením.

Program „Priprav sa na svetlo!“ začali deti spoločnou zoznamovacou aktivitou, po ktorej nasledovala krátka scénka v podaní dievčat zo spoločenstva pri Bazilike sv. Mikuláša. Animátorky potom v katechéze povedali deťom ako môžu byť svetlom v rodine, v škole či medzi kamarátmi. Každé jedno dieťa dostalo svietiaci náramok vyjadrujúci ochotu pripravovať sa na svetlo.
 
V druhej časti popoludnia deti vyrobili pohľadnice a magnetky pre rodičov, zahrali sa niekoľko zaujímavých hier a v skupinkách si pripravili krátke vystúpenie pre svätého Mikuláša. Ten prišiel na záver celého večera a po pesničkách, básničkách a scénkach odmenil každého sladkým darčekom. Večer zakončili rodičia aj deti spoločnou modlitbou.
 
informoval Michal Koricina
 
facebook sharing button Zdieľaj
Deti privítali na Arcibiskupskom úrade svätého Mikuláša

Svätý Mikuláš prišiel na Arcibiskupský úrad v závere večera a po pesničkách, básničkách a scénkach odmenil každého sladkosťami. (foto: Juraj Vagovský)

NOVINKY