Deň rodiny v Trnave oslávili ako štátny sviatok

TRNAVA 31. mája 2022 - V nedeľu 22. mája celé rodiny oslávili na tradičnom podujatí, ktoré organizuje Centrum pomoci pre rodinu v Trnave, Deň rodiny. Tohtoročným celoslovenským mottom bolo „nadýchnime sa alebo nadchnime sa“, a to bolo aj účelom, aby sme sa po tom ťažkom období opäť rozveselili, zabavili a najmä oslávili Deň rodiny a rodinu ako takú, povedal organizátor Dňa rodiny Michal Lipovský, ktorý ho tento rok režíroval už dvanástykrát.

Účastníci sa tešili z kapely Hudba z Marsu, pre deti bol pripravený kapitán Kotvička v podaní divadla Agape a Trnavu navštívila niekoľko násobná paraolympionička v zjazdovom lyžovaní Henrieta Farkašová. O skvelé vystúpenia sa tradične postarali: Štúdio tanca a pohybu Alegria, Crazy Family, STYLEUNITS, DFS Drienka Trnava či detský spevácky zbor z Trnavy. Moderoval Marek Markuss Adamec.
 
„O sprievodné aktivity sa postarali: Dobrovoľný hasičský zbor Trnava, ktorý zvládol uhasiť požiar v priamom prenose, Dobrovoľná civilná ochrana, Trnavská arcidiecézna charita, Kinder Club, Trnavské materské centrum, Skautský zbor FSE Trnava 1 sv. Jána Pavla II., Trnavské materské centrum. Nechýbal skákací hrad, dlhé rady na maľovanie na tvár, tvorivé dielne a veľkým prekvapením bol i živý dinosaurus,“ dodal Lipovský.
 
Aj týmto podujatím sa Centrum pomoci pre rodinu snaží dostať do väčšej pozornosti rodinu, jej ochranu a najmä jej dôležitosť pre spoločnosť. Nemožno zabudnúť poďakovať sa všetkým podporovateľom, dobrovoľníkom, partnerom a spolupracujúcim organizáciám za celoročnú podporu.
 
TO ABU informoval Michal Lipovský
 
facebook sharing button Zdieľaj
Deň rodiny v Trnave oslávili ako štátny sviatok

Podujatím "Deň rodiny" sa Centrum pomoci pre rodinu v Trnave snaží dostať do väčšej pozornosti rodinu, jej ochranu a najmä jej dôležitosť pre spoločnosť. (Foto: Michal Lipovský)

NOVINKY