Brat Vavrinec sa ukázal v Beckove po dvoch rokoch v Maroku

BECKOV 29. augusta 2022 - Slávnosť Nanebovzatia Panny Márie, v pondelok 15. augusta, v Beckove oslávili aj privítaním a debatou brata Vavrinca, ktorý rozprával o zážitkoch z misií v Maroku.

Prikázaný sviatok Nanebovzatia Panny Márie oslávili v beckovskom Centre novej evanjelizácie sv. Jána Pavla II. dôstojne. Svätú omšu celebroval kňaz Rehole menších bratov - františkánov, páter Jozef Čirák OFM, na ktorého podnetnú homíliu sa všetci veriaci tešili. Speváci tiež pridali na dôstojnom priebehu.
 
Na čo sa však v tento deň veriaci najviac tešili, to bol návrat brata Vavrinca z dvojročného misionárskeho pobytu v Maroku. Po svätej omši všetkým prítomným vtipným a zaujímavým spôsobom rozprával zážitky zo života v tamojšom spoločenstve a pridal aj prezentáciu fotografií. Bolo to radostné, priateľské a mimoriadne srdečné stretnutie, ktoré si všetci zúčastnení náležite užili.
 
TO ABU informovala Eva Budiková
 
facebook sharing button Zdieľaj
Brat Vavrinec sa ukázal v Beckove po dvoch rokoch v Maroku

Brat Vavrinec po svätej omši všetkým prítomným vtipným a zaujímavým spôsobom rozprával zážitky zo života v spoločenstve v Maroku a pridal aj prezentáciu fotografií. (Foto: fb/CNE Beckov)

NOVINKY