Výstavu fotografií v katedrále môžete vidieť už iba do piatku

TRNAVA 16. júla 2019 - V sobotu 29. júna otvorili v Katedrále sv. Jána Krstiteľa Výstavu veľkoformátových fotografií, ktorú v spolupráci s Trnavskou arcidiecézou a ďalšími partnermi pripravil spolok «Človek a viera». Na výstavu môžete zavítať už iba do piatku 19. júla.

Na výstavu veľkoformátových fotografií v katedrálnom Chráme sv. Jána Krstiteľa v Trnave možno prísť ešte tento týždeň. V piatok 19. júla bude ukončená. Širokej verejnosti je dostupná v čase: pondelok - piatok 10:00 - 12:30, 14:00 - 16:00; sobota 11:00 - 16:00 h. Vstup na výstavu je voľný.
 
Za Výstavou stojí fotografický spolok «Človek a viera», ktorý sa začal rodiť v roku 2011. Tento spolok má v Českej republike ku dnešnému dňu už 140 členov a ponúka 165-tisíc fotografií zadarmo, taktiež ponúka členom odborný a duchovný rast. U nás na Slovensku sme mali možnosť spoznať toto spoločenstvo prostredníctvom fotografov, ktorí fotografovali pri kňazských vysviackach či už v Bratislavskej katedrále, v katedrálnom Chráme sv. Jána Krstiteľa v Trnave alebo pri rôznych iných cirkevných podujatiach v posledných cca 3 rokoch. Dá sa povedať, že poslaním tohto spolo­čenstva je evanjelizácia obrazom. Viac fotografií zo sobotnej vernisáže v Katedrále sv. Jána Krstiteľa v Trnave si môžete pozrieť v tejto galérii na webových stránkach spolku «Človek a viera».
 
-to abu-
 
facebook sharing button Zdieľaj
Výstavu fotografií v katedrále môžete vidieť už iba do piatku

Trnavský arcibiskup Mons. Ján Orosch sa počas vernisáže prešiel okolo vystavených fotografií v Katedrále sv. Jána Krstiteľa a vypočul si sprievodné slovo ku každej z nich od zakladateľa spolku «Človek a viera» Romana Albrechta. (Foto: Martin Štecher)

NOVINKY