Národný týždeň manželstva naplno prežívajú aj vo farnosti Cífer

CÍFER 13. februára 2024 - V pondelok 12. februára sa začal Národný týždeň manželstva, ktorý ukončia v nedeľu 18. februára. Duchovné aktivity spojené s týmto týždňom naplno prežívajú aj vo farnosti Cífer. Na Národnom týždni manželstva v Cíferi sa podieľa i spoločenstvo kresťanských fotografov Človek a Viera výstavou veľkoformátových fotografií, ktorú je možné navštíviť v Dome kultúry, v čase otváracích hodín Miestneho obecného úradu.

V pondelok 12. februára sa vo Farskom pastoračnom centre v Cíferi uskutočnila prednáška a debata pre mužov na tému „Kráľ, bojovník, milovník, prorok“, s ktorou do farnosti zavítal kapucín Martin Borkovský. V utorok 13. februára zavítala do farnosti saleziánka a koučka Kamila Novosedlíková s prednáškou na tému „Emócie ženy ako dar“, po ktorej nasledovala debata žien.
 
V piatok 16. februára o 20:00 hodine je v sobášnej sieni Obecného úradu v Cíferi pripravený Filmový večer pre manželov. V sobotu 17. februára popoludní o 15:00 hodine môžu prísť manželia s deťmi či bez detí do parku kaštieľa v Budmericiach na spoločnú prechádzku v prírode.
 
Svätá omša pre manželov ja naplánovaná na nedeľu 18. februára o 11:00 hodine vo farskom Kostole sv. Michala Archanjela. Národný týždeň manželstva ukončia v nedeľu 18. februára o 17:00 hodine Vitamínovým manželským večerom v Dome kultúry Cífer, kde bude pripravený program a večera pre manželské páry.
 
 
TO ABU informovala Rímskokatolícka farnosť Cífer
 
facebook sharing button Zdieľaj
Národný týždeň manželstva naplno prežívajú aj vo farnosti Cífer

Banner.

NOVINKY