Mladí sa zapojili do Arcidiecézneho florbalového turnaja

HLOHOVEC 3. novembra 2023 - Mladí Trnavskej Arcidiecézy sa v sobotu 28. októbra zapojili do Arcidiecézneho florbalového turnaja v Mestskej telocvični v Hlohovci.

Otváracia svätá omša sa konala v ranných hodinách v Kostole Všetkých svätých na Františkánskom námestí v Hlohovci. Celebroval ju súčasný správca Diecézneho centra mládeže Archa, vdp. Pavol Reisel. Zúčastnení tak mali možnosť načerpať aj duchovne pred začiatkom zápasov.
 
Správca Diecézneho centra mládeže Archa vdp. Pavol Reisel im poprial pevné nohy, silné hokejky a veľa gólov na oboch stranách. Turnaj organizovaný pod vedením Samuela Poláka, súčasného dobrovoľníka v DCM Archa, prebiehal napínavo do poslednej chvíle. Štyri zúčastnené tímy bojovali pod vlastnými originálnymi názvami: Bařanie Řohy, FC Krátka, FBC Alexia NM a Hrubáci. Postup do celoslovenského Florbalového turnaja mládeže, ktorý organizuje Rada pre mládež a univerzity KBS v novembri, o Pohár predsedu KBS si vybojoval tím FBC Alexia NM z Nového Mesta nad Váhom.
 
TO ABU informoval Pavol Reisel
 
facebook sharing button Zdieľaj
Mladí sa zapojili do Arcidiecézneho florbalového turnaja

Štyri zúčastnené tímy bojovali pod vlastnými originálnymi názvami: Bařanie Řohy, FC Krátka, FBC Alexia NM a Hrubáci. (Foto: Monika Koláriková)

NOVINKY