Mladí na modlitbovom stretku spoločenstiev arcidiecézy

TRNAVA 30. júna 2014 - V nedeľu 29. júna sa v Mariánskej sále u jezuitov uskutočnilo modlitbové stretnutie mladých zo spoločenstiev Trnavskej arcidiecézy s názvom „Blízko“. Pripravili ho Spoločenstvo Bétel (Hlohovec) a Spoločenstvo Youth (Sereď) v spolupráci s Komisiou pre mládež Trnavskej arcidiecézy.

Stretnutie začali spoločnou modlitbou chvál s kapelou Behold Worship, po ktorej sa mladým prihovoril Ondrej Chrvala, koordinátor Trnavskej arcidiecézy pre prácu s mládežou. Vo svojom príhovore vyzdvihol význam stretnutia spoločenstiev, vzájomného spoznávania sa a spoločnej služby pre Božie kráľovstvo. Mladých povzbudil k osobnému vzťahu s Ježišom a vytrvalému nasledovaniu a ohlasovaniu evanjelia podľa príkladu sv. Petra a Pavla.
 
Súčasťou stretnutia bola aj diskusia a zdieľanie v skupinkách, v ktorých sa stretli mladí z rôznych spoločenstiev a v krátkosti predstavili život svojich komunít či farností. V záverečnej modlitbe si mladí navzájom žehnali a spolu sa modlili za celú Trnavskú arcidiecézu. Modlitbové stretnutia „Blízko“ budú pokračovať aj v ďalšom školskom roku.
 
Spoločenstvo katedrálnici
 
facebook sharing button Zdieľaj
Mladí na modlitbovom stretku spoločenstiev arcidiecézy

Mladí sa stretli na modlitbovom stretku v Mariánskej sále u jezuitov v Trnave. (foto: Michal Koricina)

NOVINKY