Zaľúbenci absolvovali v Melčiciach Ohne stretnutia snúbencov

MELČICE 16. marca 2017 - Hnutie kresťanských rodín Trnavskej arcidiecézy pripravilo pre snúbencov a tých, čo spolu vážne chodia, víkendový program Ohne stretnutia snúbencov. Konal sa v dňoch 10. - 12. marca vo Františkánskom duchovnom centre v Melčiciach.

Priebeh programu je vypracovaný pátrom Gabrielom Calvom a patrí do série prorodinných programov FIRES, ktoré rozvíjajú vzťahy v rodine. Program v Melčiciach viedol tím zložený z troch animátorských manželských párov. Tím doprevádzal páter Jozef Amrich SJ.
 
Hodnotenia účastníkov boli veľmi pozitívne. „Hoci sa už s priateľom poznáme veľmi dlho, dostali sme sa k vážnym otázkam, o ktorých sme sa ešte nikdy nerozprávali,“ povedala mladá účastníčka. „Konečne sme mali veľmi peknú príležitosť zasnúbiť sa,“ zhodnotil ďalší z účastníkov. Vysokého ohodnotenia sa víkendovému programu Ohne stretnutia snúbencov dostalo i od tretieho účastníka: „V rámci prípravy na manželstvo sme sa zúčastnili dvoch typov príprav, ale toto nám dalo najviac ...“.
 
Víkend absolvovalo štrnásť párov, z toho osem z Trnavskej arcidiecézy, ktorí väčšinou prišli na odporúčanie svojho kňaza. Poďakovanie za organizáciu duchovného programu pre snúbencov preto určite patrí aj týmto mužom v pozadí.
 
TO ABU informovalo Hnutie kresťanských rodín Trnavskej arcidiecézy
 
facebook sharing button Zdieľaj
Zaľúbenci absolvovali v Melčiciach Ohne stretnutia snúbencov

Víkendový program Ohne stretnutia snúbencov sa konal vo Františkánskom duchovnom centre v Melčiciach. (foto: Igor Miština)

NOVINKY