V Trnave sa spolu modlili za mesto na podujatí 7VRCHOV

TRNAVA 24. júna 2016 - V nedeľu 19. júna sa v Bernolákovom sade v Trnave uskutočnilo modlitbové stretnutie s názvom 7VRCHOV. 7 vrchov predstavuje 7 strategických oblastí spoločnosti, do ktorých je potrebné prinášať princípy Božieho kráľovstva. Patria sem umenie & zábava & šport, náboženstvo, vzdelávanie, médiá, vláda, rodina a obchod. S podporou Arcibiskupského úradu v Trnave podujatie pripravili spoločenstvá Agape, Aggeus, Kanaán a Kráľovské mesto.

Dopoludňajší program tvorilo obchádzanie hradieb s cieľom modliť sa za jednotlivé oblasti, každý okruh obchádzalo iné spoločenstvo alebo komunita z Trnavy a okolia. Inšpiráciou k obchádzaniu mesta bol biblický príbeh o obliehaní Jericha.
 
Popoludňajší program sa niesol v znamení spoločných modlitieb za mesto. Všetkých prítomných do modlitby voviedla skupina Lámačské chvály, ktorá pripravila aj časť detských chvál na začiatku. Nasledovalo slovo europoslanca Branislava Škripeka o dôležitosti žehnania mestu a celej spoločnosti s povzbudením, že modlitba je odpoveďou na všetky problémy. Neskôr sa pokračovalo v menších skupinkách, kde mali účastníci možnosť vypočuť si svedectvá ľudí, ktorí pôsobia v oblastiach 7 vrchov: Petra Strojného a Evy Hreškovej z TV LUX, europoslanca Branislava Škripeka, otca Maroša Loviča, manželov Mariku a Martina Slamkovcov, podnikateľa Miloša Ballu a učiteľku Petru Klementovičovú. Spolu s nimi sa potom modlili za konkrétne úmysly danej oblasti.
 
Program vyvrcholil modlitbami chvál s tímom Spoločenstva Martindom z Bratislavy a radostným časom uctievania Otca. Organizujúce trnavské spoločenstvá chcú v modlitbách za mesto pokračovať aj v budúcnosti.
 
TO ABU informoval Michal Koricina
 
facebook sharing button Zdieľaj
V Trnave sa spolu modlili za mesto na podujatí 7VRCHOV

Popoludňajší program 7VRCHOV sa niesol v znamení spoločných modlitieb za mesto. Všetkých prítomných do modlitby voviedla skupina Lámačské chvály, ktorá pripravila aj časť detských chvál na začiatku. (foto: Oto Gróf ml. a Ľuboš Drozd)

NOVINKY