V novomestskej Spojenej škole sv. Jozefa sa konali misie

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM 27. novembra 2017 - Predposledný novembrový týždeň bol požehnaným časom na Spojenej škole sv. Jozefa v Novom Meste nad Váhom. Pátri redemptoristi spolu s bratom a laikmi mali školské misie pre študentov gymnázia i žiakov základnej školy.

“Veľmi pútavým, vážnym i humorným spôsobom im predkladali dôležité pravdy o Bohu a živote. Dokázali sa priblížiť malým i veľkým, dotkli sa ich sŕdc a ponúkali riešenie pri problémoch. Duch svätý vanul priestormi celej školy pri prednáškach, stretnutiach i svätých omšiach. Slová povzbudenia, radosti, pozvania k láske a otvorenosti voči Bohu prenikali vnútro nielen žiakov, ale aj zamestnancov. Jednoduchosť, pokora a humor boli valutami misijného tímu, ktorý si získal úplne všetkých. Naša vďačnosť patrí Pánu Bohu, ktorý pôsobí cez tých, čo sú mu oddaní. Rovnako ďakujeme misijnému tímu za ich ochotu hlásať evanjelium o radostnej zvesti aj na našej škole,” informovala sr. Auxilia Matlová z Kongregácie školských sestier de Notre Dame.
 
Zdroj: www.tkkbs.sk
 
facebook sharing button Zdieľaj
V novomestskej Spojenej škole sv. Jozefa sa konali misie

Pátri redemptoristi spolu s bratom a laikmi mali školské misie pre študentov gymnázia i žiakov základnej školy Spojenej školy sv. Jozefa v Novom Meste nad Váhom. (Zdroj foto: www.tkkbs.sk)

NOVINKY