Trnavský arcibiskup pozýva k modlitbe pred voľbami 2020 do NRSR

TRNAVA 11. februára 2020 - Dnes, na spomienku Lurdskej Panny Márie, trnavský arcibiskup Mons. Ján Orosch pozýva všetkých veriacich a ľudí dobrej vôle k spoločnej modlitbe za prezidentku Slovenskej republiky, aby povedala jasné "nie" Istanbulskej dohode. Takto kiež chráni krajinu, ktorej je hlavou, pred lžou obliekajúcou si rúcho pravdy, aby oklamala ľudí. Zároveň pozýva i k modlitbe pred nastávajúcimi voľbami do NRSR. Text pozvania vám prinášame v plnom znení.

 
Drahí bratia v kňazskej službe, rehoľné sestry, rehoľní bratia, veriaci a ľudia dobrej vôle,
 
všetkých vás pozývam na spoločnú modlitbu posvätného ruženca do Kaplnky Trnavskej Panny Márie v Bazilike sv. Mikuláša v deň sviatku Lurdskej Panny Márie (v utorok 11. februára 2020). V kaplnke sa zídeme o 14.00 h, kde sa všetci spoločne pomodlíme za našu pani prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby podporila rozhodnutie NRSR, za plnej podpory KBS a ERC, Istanbulskú dohodu NERATIFIKOVAŤ!
 
Pannu Máriu budeme prosiť aj za to, aby nám vyprosila u svojho Božského Syna dary Ducha Svätého k nastávajúcim parlamentným voľbám: múdrosť, rozum, poznanie, radu silu, Božiu bázeň a nábožnosť, aby Slovensko zostalo kresťanské a my - katolíci, aby sme sa jednoznačne zasadzovali za morálne zásady v duchu učenia Ježiša Krista a Magistéria Katolíckej cirkvi.
 
Modlime sa aj za tých oltárnych spolubratov, ktorí sa z rozličných dôvodov postavili na stranu ultraliberalizmu a napomáhajú jej ideológom pri duchovnej, náboženskej a morálnej devastácii Slovenska.
 
Prosím všetkých, aby pozvali na toto modlitbové stretnutie aj iných kňazov, rehoľníkov a veriacich. Avšak k modlitbe pozývam všetkých kňazov a veriacich vo farnostiach, či v rodinách našej drahej Trnavskej arcidiecézy v celom predvolebnom období. S vďakou za prijatie tohto môjho pozvania vás všetkých s láskou žehná
 
+ Ján Orosch, trnavský arcibiskup
 
-to abu-
 
facebook sharing button Zdieľaj
Trnavský arcibiskup pozýva k modlitbe pred voľbami 2020 do NRSR

Ilustračná snímka. (Foto: Matúš Hasil)

NOVINKY